Onze producten

Ons productaanbod bevat naast de meest populaire soorten, ook de meer exclusievere soorten.
Dit geldt eigenlijk voor ons gehele assortiment van noten, zuidvruchten, chocolade en rijstcrackers.
Hieronder vindt u een kleine uiteenzetting van ons uitgebreide assortiment.

Noten (gebrand)
Onze noten en pinda’s branden wij op de markt, Dit houdt in dat u de noten en/of pinda’s zo vers mogelijk bij ons kunt kopen. U zult dan ook geregeld heerlijke nog warme noten mee naar huis kunnen nemen. Wij verkopen alle noten los, maar ook hebben wij voor u een ruime keuze aan gemende noten samengesteld, tevens zijn er mixen met diverse kruiden aanwezig, wat een extra bijzondere smaak aan de noten geeft. Dan is er nog de mogelijkheid om de gebrande noten met of zonder zout te bestellen.

Is er bij ons assortiment niet iets aanwezig wat u past, is het ook altijd mogelijk om een mix samen te stellen met de door u gekozen noten.

Ongebrande noten
Doordat de noten bij ons op de markt gebrand worden, is het mogeljik om de noten ongebrand bij ons te kopen. De noten zijn dan puur en onbewerkt. Wel moet u er rekening mee houden dat deze ongebrande noten iets taaier en minder knapperig zijn dan gebrande noten.

Net als bij de gebrande noten hebben wij ook enkele ongebrande noten mixen voor u samengesteld, heerlijk om zo te eten, maar ook lekker door de yoghurt of bijvoorbeeld de appeltaart.

Chocolade
Diverse chocolade soorten hebben wij in ons assortiment. Dit varieert van de “gewone” chocolade pinda en rozijn, tot de exclusieve pecantruffel en chocomelange, en om niet te vergeten de overheerlijke caramelzeezout amandel. Te veel om op te noemen, maar alle soorten even lekker en voor ieder wat wils.

Zuidvruchten
Zuidvruchten mogen niet ontbreken bij onze notenkraam. Zuidvruchten zijn niet alleen lekker maar ook supergezond. Abrikozen zijn goed voor de bloeddruk, pruimen voor de stoelgang en alle zuidvruchten zitten vol met vitamines.

Dadels, rozijnen, gedroogde appeltjes en tutti fruttie, maar ook de overheerlijke gedroogde aardbeitjes kunt u bij ons kopen. Ons assortiment wordt verder nog aangevuld met bv gedroogde ananas en mango en dit dan zonder toegevoegde suikers. Dus een heerlijke gezonde frisse snack.

Rijstcrackers
Wilt u naast noten en chocolade nog wat anders lekkers op tafel zetten, kiest u dan eens iets uit de meer dan 20 verschillende soorten rijstcrackers. Van mild naar pittig, met een pinda of zonder, gemengd en of met zout.
Tevens zijn er ook glutenvrije crackers te verkrijgen bij ons.

Piten/zaden en bessen
De SUPERFOODS mogen zeker niet ontbreken. Diverse bessen, pitten en zaden en dit alles vol met vitamines, mineralen en anti-oxidanten. Deze superfoods kunt u heerlijk verwerken in de muesli, een smoothie of b.v. zelfgemaakte granola.

Muesli/vlokken
Lekker en gezond ontbijten met onze twee soorten kant en klare muesli, de notenmuesli, vol met diverse granen, zaden en pitten, vruchtjes en noten.

Wilt u liever een muesli zonder noten kies dan voor onze goed gevulde vruchtenmuesli. Ook hebben wij kale vlokken in ons assortiment te weten, havermout, havervlokken, roggevlokken, speltvlokken e.d.

Bent u nieuwsgierig naar al onze producten, kom dan naar de markt of bekijk ons volledig assortiment.

Standplaatsen

Donderdag: Meppel (07:30 – 13:30)

Vrijdag: Emmen (07:30 – 13:45)

Vrijdag: Haren (14:45 – 20:00)

Zaterdag: Zwolle (07:30 – 17:00)

Contact

A. van Ginkel

G.A. van Ginkel – Kamps

06-50810120

info@vanginkelnoten.nl